Menu

Vergaderlocatie: geduld wordt ècht beloond

Vergaderlocatie: geduld wordt ècht beloond

28 juni 2018

In plaats van een drankje op een zonnig terras was ik afgelopen weekend aan het schuren en verven. Eindstand? Mislukt.

Freaken inbouwkast

Het is de freaken inbouwkast die er aan is gegaan tijdens de waterlekkage van afgelopen januari. Die heeft water opgezogen en is bol gaan staan. De verf op de kast vond het vele vocht ook niet tof en ziet er vreemd uit.

Maar voila, zal je net zien. Heb je het eindelijk zo goed als rond met de verzekering, is er geen klusjesman te vinden die tijd heeft om een nieuwe kast te maken. “Na de zomervakantie“, is het veelgehoorde antwoord. Of nog later. Maar jaaa.. mijn geduld wordt al 5 maanden op de proef gesteld en is sowieso niet mijn sterkste kant.

Dus zelf maar aan de slag. Schuren, verven, opruimen, stofzuigen. En nog een keer. Adem in, adem uit. Ik ben best handig met schuurpapier en kwast maar hoe krijg je een bolstaande zijwand van een houten kast weer recht?

Vergaderlocatie: geduld wordt beloond
Vergaderlocatie: basis van de freaken inbouwkast

Geduld wordt ècht beloond

En dan word ik onverwachts gebeld door Koen, de aannemer van de opstalzaken. Dat er morgen een schilder en timmerman voor mijn deur staan. Wat een bikkels. Over de vochtplekken in de badkamer komt een laagje smeersel en vervolgens is het in mum van tijd geverfd. Even wachten, even drogen en nog een keer. De vochtplekken zijn hardnekkig. Maar dan is het gereed. Alles weer mooi wit, geen vochtplek meer te zien. “Lamp naast de douchebak even terugplaatsen en klaar“, aldus de schilder. Dat is dan even een kleine tegenvaller want de lamp wil niet doen wat ie moet doen. Heeft de waterschade het elektra-gebeuren misschien in de war geschopt? Dat is niet duidelijk. Ansich geen probleem want er zijn twee lampen in de badkamer en de andere doet het prima. Maar er wordt een elektriciën geregeld die over een paar dagen naar de lamp zal fixen. Fijn!

De vochtplekken van de muren in de keuken en bij de trap zijn ook in mum van tijd verholpen. De bolstaande zijwand van de kast is voor de timmerman geen issue. Een paar dagen later is de schilder zo goed als klaar en is de basis van de inbouwkast al goed te zien. Yessss 🙂

Achteraf zonde van mijn eigen geklus van afgelopen weekend. Had ik dus toch nog net ietsje meer geduld moeten hebben en gewoon op het zonnige terras moeten gaan genieten. Maar die gedachte is al snel vervlogen want wat ben ik blij met deze superhelden. Er wordt nu eindelijk iets gedaan, en nog snel en goed ook 🙂

< BACK TO BLOG

0 Comments Leave a reply

    Leave a comment

    Your comment(click button to send)

    This is a unique website which will require a more modern browser to work!

    Please upgrade today!