Menu

Vergaderen in corona opstelling

Vergaderen in corona opstelling

april-mei 2020

Vanwege het corona virus zijn er maatregelen voor de vergaderruimte. We schuiven met zitbank, kast, stoelen, tafels etc. Het meetlint hoort inmiddels bij de dagelijkse outfit.

Wat gaan we doen? Anderhalvemeter afstand creëren, transparante schermen van Plexiglas plaatsen of beiden? Een ding staat voorop: het moet corona-veilig zijn en het sfeervolle karakter van de vergaderruimte moet behouden blijven!

Na wat heen-en-weer geschuif met meubels zijn we eruit: de zitbank moet plaatsmaken voor de witte kast met het groen en de planten erop. Het staat leuker dan verwacht ?

anderhalvemeter vergaderruimte amsterdam
anderhalvemeter vergaderruimte amsterdam

 

Anderhalvemeter vergadering

Wanneer we overal de anderhalvemeter afstand aanhouden dan is er plek voor 6 personen. Dat is vrij ruim want de vergadertafel heeft een lengte van 4.40 meter. En met 6 personen blijft er ook voldoende wandelruimte over naar de keukenbar en het toilet.

De transparante Plexiglas tussenschermen zijn toch maar besteld. Voor de zekerheid. Better be safe than sorry. Uiteraard kan iedereen zelf beslissen of ze wel of niet worden gebruikt. De schermen zijn eigenlijk best een soort van corona-cool.

De desinfecterende handgel, papieren wegwerpdoekjes en plastic wegwerp handschoentjes zijn al ook al binnen. De sensor zeepdispensers worden dagelijks voor levering ‘vandaag’ geleverd maar komen maar niet. Dus nog maar eens besteld. En dan ineens komen ze dubbel. Nou ja altijd handig.

Met de elleboog

De klusjesman heeft het druk en komt later dan gehoopt om nog een-en-ander te klussen. Hij zal de toiletdeur en de wc-doorspoelknop aanpassen zodat deze met de elleboog bedienbaar zijn. Tevens vervangt hij de draai-kraan boven het fonteintje door een kraantje met een drukknop zodat ook deze met de elleboog is te bedienen.

Ook maakt hij 2 mooie houten afvalbakken: 1 voor de papieren wegwerpdoekjes en 1 voor de stoffen mini-handdoekjes die uiteraard allemaal maar 1x mogen worden gebruikt.

Een anderhalvemeter vergadering? We zijn er klaar voor ?

< BACK TO BLOG

0 Comments Leave a reply

    Leave a comment

    Your comment(click button to send)

    This is a unique website which will require a more modern browser to work!

    Please upgrade today!