Menu

Nieuwe sfeervolle vergaderruimte in Amsterdam centrum

Nieuwe sfeervolle vergaderruimte in Amsterdam centrum

2 februari 2018.

Wanneer we dan toch gaan verbouwen dan maken we er iets moois van. Zo worden oude plannen alsnog uitgevoerd 🙂

Sfeervolle vergaderruimte in hartje Amsterdam

Een ruimte waarin we kunnen brainstormen en vergaderen. Die ik zelf ga gebruiken om trainingen en workshops te geven. In photoshop, e-mail marketing, adresselecties maken etc. Aan de gebruikers van ons e-mailsysteem mintmail.nl.

Waarin we natuurlijk ook gaan vergaderen als er geen trainingen en workshops zijn. Over strategische zaken, systeemverbeteringen en toekomstplannen. Over onderwerpen als de AVG-presentatie waarover we met externe zzp-ers, adviseurs en profs veel vergaderen.

14 mei 2018, Almere: presentatie ism Softwear over de nieuwe Europese privacy wetgeving (AVG/ GDPR).

Heey, en wanneer we de kaderuimte zelf niet gebruiken dan kunnen anderen de ruimte ook gebruiken om te vergaderen, brainstormen en workshops te geven.

Momenteel wordt de locatie verbouwd en zal in het najaar van 2018 gereed zijn: een nieuwe sfeervolle vergaderruimte in het hart van Amsterdam.

Vergaderruimte in een architectonisch pand

De vergaderruimte is in een atelier-woning van een architectonisch pand in het centrum van Amsterdam. Met het hoge plafond en het vrije uitzicht over de brede, autoloze kade is de locatie best uniek.

Het is een lichte, sfeervolle ruimte met veel groen dat aansluit bij het groen van de Artis aan de overkant. Kijk dus niet raar op wanneer je een steenbok ziet of een zeeleeuw hoort brullen 🙂

< BACK TO BLOG

0 Comments Leave a reply

    Leave a comment

    Your comment(click button to send)

    This is a unique website which will require a more modern browser to work!

    Please upgrade today!