Menu

corona vergadering amsterdam

Vergaderruimte Amsterdam tijdens corona

Corona & vergadering

Vanwege het corona virus zijn er maatregelen voor de vergaderruimte. En staat de boel op z’n kop.

We schuiven met zitbank, kast, stoelen, tafels etc. Het meetlint hoort inmiddels bij de dagelijkse outfit.

Wat gaan we doen? Anderhalvemeter afstand creëren, transparante schermen van Plexiglas plaatsen of beiden? Een ding staat voorop: het moet corona-veilig zijn en het sfeervolle karakter van de vergaderruimte moet behouden blijven!

Anderhalvemeter vergaderen vanwege corona

Anderhalvemeter vergadering

Na het heen-en-weer geschuif met meubels zijn we eruit: de zitbank moet plaatsmaken voor de witte kast met het groen en de planten erop. Het staat leuker dan verwacht 🙂 

Wanneer we overal de anderhalvemeter afstand aanhouden dan is er plek voor 6 personen. Dat is vrij ruim want de vergadertafel heeft een lengte van 4.40 meter. En met 6 personen blijft er ook voldoende wandelruimte over naar de keukenbar en het toilet. 

De transparante Plexiglas tussenschermen zijn toch maar besteld. Voor de zekerheid. Better be safe than sorry. Uiteraard kan iedereen zelf beslissen of ze wel of niet worden gebruikt. Helaas zit er wel vertraging op en zijn ze vooralsnog niet binnen. 

Handgel in de vergaderruimte (corona)

Handgel, zeep etc

De desinfecterende handgel, papieren wegwerpdoekjes en plastic wegwerp handschoentjes zijn al wel binnen. De sensor zeepdispensers worden dagelijks voor levering ‘vandaag’ geleverd maar zijn helaas nog niet ontvangen. 

De klusjesman heeft het druk en komt later dan gehoopt om nog een-en-ander te klussen. Met de schoonmakers zijn al wel extra afspraken gemaakt. En de lunch kan op afgesproken tijdstip op de sidetable pal naast de ingang worden klaar gezet. Zo blijft de cateraar ook meer dan voldoende op afstand. Alle overige service blijft dezelfde als voorheen.

Een anderhalvemeter vergadering? We zijn er (zo goed als) klaar voor 🙂

Meeting room Amsterdam - 1,5 meter distance

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!